Gulasch de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1005 calorii, 35g de proteine, și 88G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boia maghiară, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Szegediner Gulasch (gulaș de vită cu varză murată germană) pentru # SundaySupper, Gulasch, și Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește uleiul într-o oală mare mare, peste medie înaltăcăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți până la auriu și moale, amestecând des, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoi și maghiran; gatiti pana lausturoiul se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Usturoi
4
Adăugați roșiile și gătiți până când amestecul începe să devină roșu închis, amestecând des, aproximativ 3 minute.
5
Adăugați ambele paprikas și amestecați pentru a se amesteca; scoateți de pe foc și lăsați să stea 1 minut pentru ca aromele să se amestece.
6
Adăugați oțet; se amestecă la căldură mediepână când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
7
Adăugați bulion, frunze de dafin și lămâiecoaja; creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Bulion
8
Presărați carnea de vită cu sare și piper;se adaugă în oală. Se fierbe la foc mediu-micpână când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional,aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Transferați carnea de vită în castron, lăsând ceapaîn oală. Se fierbe sosul în oală până se reduce la5 cani, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor.Lucrând în loturi, sos de piure în blenderpână la neted; reveniți la oală. Se condimentează cu sareși piper. Întoarceți carnea de vită în oală. Se fierbe până laîncălzit, aproximativ 5 minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor.Se răcește descoperit până se răcește, apoi se acoperă șise răcește. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
1
În conformitate cu spirituldin acest meniu, turnați un roșu austriac cugulasch. Feilerul fructat și elegant-Artinger2007 Zweigelt (1 USD