Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef

Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef
Guinness Glazed Slow Cooker Corned Beef ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 324 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 14495 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de zahăr brun, sos Worcestershire, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cornată cu aragaz lent cu muștar Guinness, tocană de vită Guinness cu aragaz lent, și Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită împreună cu condimentele de murat, ceapa și usturoiul într-un aragaz lent/crock-pot cu stratul de grăsime deasupra, turnați Guinness și gătiți la foc mic până când furculița este fragedă, aproximativ 8-10 ore.Puneți carnea de vită deoparte, strecurați solidele din Guinness și sucuri, puneți lichidul într-o tigaie mare de sos, adăugați zahărul brun, muștarul, sosul Worcestershire, sarea și piperul, aduceți la fierbere reduceți focul și fierbeți la foc mic pentru a reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Carne De VităCarne De Vită
GuinnessGuinness
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați stratul de grăsime din carnea de vită, glazurați cu glazura Guinness și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când glazura începe să clocotească, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
GuinnessGuinness
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista