Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef

Guinness Glazed Slow Cooker Corned Beef ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 324 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 14495 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de zahăr brun, sos Worcestershire, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cornată cu aragaz lent cu muștar Guinness, tocană de vită Guinness cu aragaz lent, și Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită împreună cu condimentele de murat, ceapa și usturoiul într-un aragaz lent/crock-pot cu stratul de grăsime deasupra, turnați Guinness și gătiți la foc mic până când furculița este fragedă, aproximativ 8-10 ore.Puneți carnea de vită deoparte, strecurați solidele din Guinness și sucuri, puneți lichidul într-o tigaie mare de sos, adăugați zahărul brun, muștarul, sosul Worcestershire, sarea și piperul, aduceți la fierbere reduceți focul și fierbeți la foc mic pentru a reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Tăiați stratul de grăsime din carnea de vită, glazurați cu glazura Guinness și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când glazura începe să clocotească, aproximativ 10-15 minute.