Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef

Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef
Guinness Glazed Slow Cooker Corned Beef ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 324 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 14495 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de zahăr brun, sos Worcestershire, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cornată cu aragaz lent cu muștar Guinness, tocană de vită Guinness cu aragaz lent, și Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită împreună cu condimentele de murat, ceapa și usturoiul într-un aragaz lent/crock-pot cu stratul de grăsime deasupra, turnați Guinness și gătiți la foc mic până când furculița este fragedă, aproximativ 8-10 ore.Puneți carnea de vită deoparte, strecurați solidele din Guinness și sucuri, puneți lichidul într-o tigaie mare de sos, adăugați zahărul brun, muștarul, sosul Worcestershire, sarea și piperul, aduceți la fierbere reduceți focul și fierbeți la foc mic pentru a reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
UmărUmăr
Carne De VităCarne De Vită
GuinnessGuinness
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați stratul de grăsime din carnea de vită, glazurați cu glazura Guinness și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când glazura începe să clocotească, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
GuinnessGuinness
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista