Guinea fowl tagine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,38 USD pe porție. O porție conține 1017 calorii, 49G de proteine, și 61G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sultane, prune uscate, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tagine de bibilici cu năut, dovlecei și caise, Bibilici cu castane prăjite, și Bibilici umplute cu trufe.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte de gătit, puneți toate ingredientele pentru chermoula într-un blender și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă peste pasăre și se marinează la frigider peste noapte.
3
A doua zi, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Răsturnați marinada chermoula de pe pasăre și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
5
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie mare și rumeniți pasărea pe toate părțile la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți morcovii, ceapa, fructele și chermoula rezervată în tagină și așezați bibilica deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bibilici
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
7
Se toarnă aproximativ 400 ml apă suficientă pentru a veni la 1 cm de partea superioară a bazei tagine. Acoperiți și gătiți la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, apoi reduceți focul la 180C/160C ventilator/gaz 4 și gătiți încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, clătiți cuscusul în apă rece și puneți-l într-un castron puțin adânc. Se condimentează cu sare și se împrăștie cu untul și sultanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Stafide Aurii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Se toarnă 200 ml apă clocotită. Acoperiți și lăsați timp de 10 minute sau până când boabele sunt pline și fragede. Deschideți tagina la masă și amestecați lămâia și menta conservate în sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare