Guazetto di Rane (tocană de picior de broască)

Guazetto di Rane (tocană de picior de broască)
Guazetto di Rane (tocană de picior de broască) este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frog in the Well", Fruity Frog, și Frog Cutter pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați picioarele de broască și condimentați-le agresiv cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picioare De BroascăPicioare De Broască
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați picioarele de broască și căutați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De BroascăPicioare De Broască
3
Scoateți picioarele de broască pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De BroascăPicioare De Broască
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
În aceeași tigaie, așezați ceapa, morcovul și țelina și gătiți la foc mare până când legumele sunt rumenite și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați făina peste legume și gătiți, amestecând încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Adăugați vinul alb și amestecați cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile și restul de 2 linguri de ulei de măsline, dați la fiert, condimentați cu sare și piper și întoarceți picioarele de broască în tigaie. Reduceți la foc mic, gătiți încă 10 minute, apoi îndepărtați-l de pe foc. Împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picioare De BroascăPicioare De Broască
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista