Guacamolul lui Luvann

Guacamolul lui Luvann
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Guacamolul lui Luvann ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de avocado, suc de lămâie, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista