Guacamole și chipsuri
Guacamole și Chips-uri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 483 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână avocado, suc de lămâie, chipsuri de tortilla și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Guacamol cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos), Guacamole și chipsuri, și Guacamol cu chipsuri de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați avocado, ceapă, jalapeo, coriandru, suc de lămâie, sare și piper. Se amestecă bine.
Se servește cu chipsurile de tortilla.Sfat: planificați din timp. Puteți pregăti guacamole cu până la două ore înainte de servire. Pentru a nu se rumeni, acoperiți vasul cu folie de plastic, astfel încât folia să se afle direct pe guacamol, fără aer între ele, apoi dați-l la frigider.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.