Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Guacamole și chipsuri. Această rețetă face 11 porții cu 214 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Cap la magazin și ridica usturoi, chips-uri tortilla coapte, bord de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Guacamol cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos), Guacamole și chipsuri, și Guacamol cu chipsuri de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați tulpinile, semințele și membranele din ardei iute; tocați ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
2
Tăiați avocado pe lungime în jumătate; îndepărtați groapa și coaja.
Se amestecă ardeii iute și ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor de tortilla. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Ardei Iute
5
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.