Guacamole și chipsuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Guacamole și chipsuri. Această rețetă face 11 porții cu 214 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Cap la magazin și ridica usturoi, chips-uri tortilla coapte, bord de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Guacamol cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos), Guacamole și chipsuri, și Guacamol cu chipsuri de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile, semințele și membranele din ardei iute; tocați ardei iute.
Tăiați avocado pe lungime în jumătate; îndepărtați groapa și coaja.
Așezați avocado într-un vas mediu de sticlă sau plastic; mash.
Se amestecă ardeii iute și ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor de tortilla. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Se servește cu chipsuri de tortilla.