Guacamole Indiene

Guacamole Indian ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coriandru măcinat, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole), și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți avocado într-un castron.
Adăugați suc, chile, sare și usturoi. Mash grosolan cu un blender de patiserie sau furculiță.
Gatiti uleiul si semintele de mustar intr-o cratita mica acoperita la foc mediu pana cand semintele pop, 1 1/2-3 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă condimentele rămase și se lasă să stea 2 minute. Se amestecă amestecul de condimente și cilantro în guacamole.
Se servește cu pappadums.
* Găsiți pappadums (biscuiți de napolitane din linte) în culoarul internațional al magazinelor alimentare bine aprovizionate; gătiți conform instrucțiunilor pachetului.