Guacamole De Cireșe La Grătar

Rețeta guacamole de cireșe la grătar este gata în aproximativ 12 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de coajă de tei, cireșe, suc de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 23 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Sandviș La Grătar Cu Guacamole / Pâine Prăjită Cu Guacamole, Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, și Chipsuri de Tortilla la grătar cu guacamole Tomatillo la grătar pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.