Guacamole cu pere și fistic
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă Guacamole cu pere și fistic. O porție conține 304 calorii, 4 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 8 și costă 1,16 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a fost perfect. Un amestec de piper, usturoi, avocado hass și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca aperitiv la preț accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 73%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciorba de pere și fistic, Ciorba de pere, fistic și păstârnac și Supa de pere, fistic și păstârnac.
Instrucțiuni
Amestecați avocado și perele într-un castron mediu. Se amestecă coriandru, sucul de lămâie, coriandru, 1/2 linguriță de sare, usturoiul și jalapenos până se combină.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Transferați într-un bol de servire, stropiți cu fistic și serviți cu felii de lime și chipsuri de tortilla de porumb albastru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Guacamole în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.