Guacamole cu chipsuri de tortilla Chipotle
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Guacamole cu chipsuri de tortilla Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, cățel de usturoi, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Guacamole: o baie excelentă pentru chipsurile de tortilla, Guacamole Și Chipsuri De Tortilla Coapte, și Chipsuri De Tortilla De Casă Cu Guacamol Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti chipsuri, tăiați fiecare tortilla în 8 pene; aranjați pene de tortilla într-un singur strat pe 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Presărați pene cu 1/2 linguriță sare și pudră de chile; acoperiți ușor pene cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până când panele sunt crocante și ușor rumenite. Se răcește 10 minute.
Pentru a prepara guacamole, curățați coaja de hârtie din tomatillos; spălați, miez și tocați mărunt.
Combinați tomatillos, ceapa și ingredientele rămase; se amestecă bine.
Serviți guacamole cu chipsuri.