Guacamole-Chipsuri De Brânză
O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 24 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de guacamole, amestec de brânză cheddar-jack, old El 'n chunky salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Brânză, Chipsuri De Brânză, și Chipsuri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Pentru fiecare brânză crocantă, lingură 1 lingură de brânză (ambalată slab) pe foaie de biscuiți căptușită cu hârtie; bateți în rundă de 1 1/2 inch.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă. Se răcește 5 minute sau până când este crocant.
Pe fiecare brânză crocantă, lingură 1 1/2 lingurițe guacamole și aproximativ 1/2 linguriță fiecare smântână și salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbroul sunt alegeri excelente pentru Guacamole. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.