Guacamole

Guacamole ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 224 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, sare și piper, roșii și cățel de usturoi. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 88%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și guacamole , cum se face guacamole | guacamole mexican, Patlagina verde prajita cu Guacamole si creveti (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) si Patlagina verde prajita cu Guacamole si creveti (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole).
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Sâmburele și tăiați avocado în jumătate și scoateți carnea într-un bol de amestecare. Pisează avocado cu o furculiță, lăsându-l încă puțin gros.
Adăugați ingredientele rămase, amestecați ușor.
Se da la frigider acoperit cu folie de plastic pentru cel putin 1 ora inainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Guacamole funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Ai putea încerca Domaine Ravaut: Vinul Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 79 de dolari pe sticlă.
![Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir]()
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
O nuanță roșiatică de bronz dezvăluie vârsta acestui vin, dar are încă din plin viață. Un nas profund și bogat sugerează cireșe negre coapte, cuișoare și cassis. După ce vinul a avut timp să respire, începe să dezvăluie și mai multe condimente și fructe. Bea frumos acum, dar probabil că va rămâne atractiv cel puțin până în 2019.