Guacamol Vegetal Afumat
Guacamolul vegetal afumat este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 514 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de avocado, sare, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Guacamol Afumat, Guacamol Afumat, și Spooky Smoky Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți avocado și sucul de lămâie împreună într-un castron mediu. Se amestecă smântână, oțet și sare. Chill.
Ungeți legumele cu ulei și puneți-le într-un coș de grătar, dacă doriți.
Legume la grătar, fără capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
8 minute pe fiecare parte.
Scoateți semințele din ardeii jalapeo. Tăiați legumele; se amestecă în amestecul de avocado. Acoperiți și răciți, dacă doriți.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.