Guacamol Tomatillo Prăjit
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Guacamolul tomatillo prăjit ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de ceapă, cel puțin sare, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Picant Prăjită Tomatillo Guacamole, Poblano Prăjit Și Guacamol Tomatillo, și Salsa Verde Prăjită Și Guacamole Tomatillo Prăjită.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, fără ulei, la foc mediu, prăjiți Jalapeos, ceapă, usturoi și tomatillo pe toate părțile, 20 până la 25 de minute în total.
Într-un blender, rotiți legumele cu 1/4 cană de apă până se omogenizează, dar încă groase.
Adăugați avocado și suc de lămâie; pulsează până se omogenizează.
Adăugați coriandru și sare, pulsați pentru a combina și adăugați mai multă sare și/sau suc de lămâie după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.