Guacamolul sud-American este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 339 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado, sos de piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Dip Sud-American, Pizza Sud-Americană, și Prăjituri de pește din America de Sud.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.