Grătar: Vinete Caprese

Grătar: vinetele Caprese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 416 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 703 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mozzarella, tip de foc: direct, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar: spirale de vinete și brânză de capră, Grătar: Vinete Chinezești Cu Sos De Usturoi Și Ghimbir, și Grătar: vinete chinezești cu pastă dulce de ghimbir-Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de vinete într-o strecurătoare așezată într-un castron mare. Aruncați vinetele cu sare kosher și lăsați să stea 30 de minute. Ștergeți vinetele uscate cu prosoape de hârtie.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ungeți ușor ambele părți felii de vinete cu ulei.
Așezați pe grătar și gătiți până se rumenesc bine pe fiecare parte, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Așezați o felie de vinete pe o farfurie și stivuiți cu 1 felie de roșie, 1 felie de mozzarella, o altă felie de vinete, roșii, mozzarella și o felie finală de vinete.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și oțet balsamic. Se condimentează cu piper după gust și se presară busuioc. Repetați pentru a face 3 stive suplimentare și serviți.