Grătar Ușor De Porc În Stil Sudic

Grătar ușor de porc în stil sudic ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 57G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți opțional: sos de grătar preferat, friptură de porc, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos De Grătar În Stil Sudic, Creveți la grătar în stil New Orleans din ' stăpânirea artei gătitului sudic, și Aragaz lent Carne de porc la grătar sudic pe un coc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura de porc într - un aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Adăugați apă; presărați uniform cu sos de gătit și piper după gust. Acoperiți și gătiți la maxim o oră și apoi la minim 6 până la 8 ore.
Scoateți friptura din aragazul lent; tăiați carnea și trageți din os cu o furculiță.
Așezați carnea pe chifle; deasupra cusos de Barbecue și o lingură de salată de varză, dacă doriți.