Grătar: Tacos De Pește Tilapia
Grătar: Tacos de pește Tilapia este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 706 calorii, 58G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,58 USD pe porție. 706 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pulbere ancho chile, tilapia, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Tacos De Pește Tilapia, și Tacos De Pește Tilapia De Casă.
Instrucțiuni
Pentru a face crema chipotle, amestecați smântâna, piureul chipotle și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic. Se da la frigider cel putin 15 minute sau pana la 1 zi inainte de servire.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ungeți peștele pe ambele părți cu ulei și condimentați cu pudra de ancho și sare.
Așezați fileurile pe grătar la foc mediu-mare și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute. Folosind o spatulă, întoarceți peștele și continuați să faceți grătarul până când este gătit, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Scoateți peștele și lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute înainte de a-l mărunți în bucăți de mușcătură.
În timp ce peștele se odihnește, înfășurați tortilele în folie și puneți-le pe grătar timp de 5 minute pentru a se încălzi.
Așezați tortilele calde pe o suprafață plană și stropiți cu o parte din crema chipotle. Se acoperă cu pește, varză, ceapă, coriandru și salsa. Îndoiți și mâncați cu o stoarcere de suc de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.