Grătar: Salată De Cartofi Dulci
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Grătar: salata de cartofi dulci ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pene de tei, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Este sezonul grătarului! Burger Chipotle și salată de cartofi Zesty, Grătar: Piure De Cartofi Dulci, și Grătar: rulouri de vită thailandeze cu sos dulce de Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch și fierbeți, acoperiți, până când un cuțit de tocat introdus în cartof iese cu o oarecare rezistență, aproximativ 15 până la 30 de minute, în funcție de mărimea cartofilor.
Aprindeți 1 coș de fum plin cu cărbune. În timp ce cărbunele se aprinde și cartofii fierb, amestecați uleiul, sarea și chimenul într-un castron mic.
Într-o strecurătoare se scurge cartofii și se clătește sub apă rece să se răcească. Cu un cuțit ascuțit curățați cartofii și tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ungeți amestecul de ulei pe ambele părți ale feliilor de cartofi, rezervând uleiul de chimen rămas.
Grătiți feliile pe un grătar uns direct peste cărbunii încinși până se rumenesc, aproximativ 1-3 minute pe fiecare parte și transferați cu clești pe un platou.
Tăiați subțire scallion în diagonală și presărați peste cartofi.
Bateți sucul de lămâie în uleiul de chimen rămas cu sare și piper după gust și stropiți peste cartofi.
Serviți salata de cartofi cu pene de tei și presărată cu coriandru.