Grătar prăjit de carne de porc cu Chutney de mere și sos de piure acru

Grătar prăjit de carne de porc cu Chutney de mere și sos de piure acru
Cremalieră prăjită de carne de porc cu chutney de mere și sos de piure acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1186 calorii. Pentru $ 6.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, carne de porc Centrală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ carne de porc prăjită prăjită cu chutney de ananas, Muschiulet de porc murat cu Chutney de mere condimentat, și Cotlete de porc murate cu sos picant de grătar Chutney.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, concentratul de suc de mere, sarea, zahărul, ceapa, boabele de piper, semințele de muștar, cimbru și frunzele de dafin la foc mic într-o oală mare și gătiți până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lasă să se răcească complet. Scufundați friptura în saramură așezând o farfurie deasupra, apoi acoperiți cu plastic și refrigerați cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper și gătește pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și terminați de gătit la cuptor până când este gătită la o temperatură internă de 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, ușor tentat cu folie, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
În timp ce carnea de porc se prăjește, adăugați whisky-ul în tigaia în care a fost gătită carnea de porc, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn și gătiți până se reduce aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert și gătiți până se reduce la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Bateti untul, condimentati cu sare si piper si amestecati patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Tăiați carnea de porc în cotlet, acoperiți fiecare cotlet cu o parte din Chutney de mere-ghimbir și stropiți puțin din sos în jurul cotletului de porc și peste chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12
Garnisiți cu crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
13
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
15
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 1 minut. Creșteți căldura la mare, apoi adăugați sucul de portocale, zahărul brun și mierea și aduceți la foc mic. Amestecați merele, ienibaharul și sarea și piperul, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
16
Scoateți capacul și gătiți până când merele sunt moi și lichidul s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
17
Se servește cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Ingrediente

1containerconcentrat de suc de mere, decongelatconcentrat de suc de mere, decongelat2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș10boabe de piper negruboabe de piper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpachet Milk Dudspachet Milk Duds1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui de casăstoc de pui de casă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tocat mărunt, plus crenguțe de pătrunjel pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat mărunt, plus crenguțe de pătrunjel pentru garnitură22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin8crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5mariMere Granny Smith, decojite, cored și felii subțiriMere Granny Smith, decojite, cored și felii subțiri1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol11 lingură de oregano uscat1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyzahăr brun deschiszahăr brun deschis10pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec01 litru de lapte integral, la temperatura camereiCeapa Spaniola, tocata maruntCeapa Spaniola, tocata marunt1Ceapă spaniolă, decojită și tăiatăCeapă spaniolă, decojită și tăiată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1kilogramecentru tăiat raft de carne de porc, Franched și grăsime eliminatecentru tăiat raft de carne de porc, Franched și grăsime eliminate6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt rece nesăratunt rece nesărat1Ceapa galbena medie, tocata1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilwhisky (recomandat: Jack Daniels)whisky (recomandat: Jack Daniels)
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista