Grătar prăjit de carne de porc cu Chutney de mere și sos de piure acru

Grătar prăjit de carne de porc cu Chutney de mere și sos de piure acru
Cremalieră prăjită de carne de porc cu chutney de mere și sos de piure acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1186 calorii. Pentru $ 6.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, carne de porc Centrală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ carne de porc prăjită prăjită cu chutney de ananas, Muschiulet de porc murat cu Chutney de mere condimentat, și Cotlete de porc murate cu sos picant de grătar Chutney.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, concentratul de suc de mere, sarea, zahărul, ceapa, boabele de piper, semințele de muștar, cimbru și frunzele de dafin la foc mic într-o oală mare și gătiți până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lasă să se răcească complet. Scufundați friptura în saramură așezând o farfurie deasupra, apoi acoperiți cu plastic și refrigerați cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper și gătește pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și terminați de gătit la cuptor până când este gătită la o temperatură internă de 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, ușor tentat cu folie, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
În timp ce carnea de porc se prăjește, adăugați whisky-ul în tigaia în care a fost gătită carnea de porc, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn și gătiți până se reduce aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert și gătiți până se reduce la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Bateti untul, condimentati cu sare si piper si amestecati patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Tăiați carnea de porc în cotlet, acoperiți fiecare cotlet cu o parte din Chutney de mere-ghimbir și stropiți puțin din sos în jurul cotletului de porc și peste chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Garnisiți cu crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 1 minut. Creșteți căldura la mare, apoi adăugați sucul de portocale, zahărul brun și mierea și aduceți la foc mic. Amestecați merele, ienibaharul și sarea și piperul, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
16
Scoateți capacul și gătiți până când merele sunt moi și lichidul s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
17
Se servește cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

1containerconcentrat de suc de mere, decongelatconcentrat de suc de mere, decongelat2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi0cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș10boabe de piper negruboabe de piper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui de casăstoc de pui de casă2Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt tocat mărunt, plus crenguțe de pătrunjel pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat mărunt, plus crenguțe de pătrunjel pentru garnitură2Crustă: firimituri de biscuiți grahamghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin8crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5mariMere Granny Smith, decojite, cored și felii subțiriMere Granny Smith, decojite, cored și felii subțiri1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale0cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3Crustă: firimituri de biscuiți grahamzahăr brun deschiszahăr brun deschis10pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York01 litru de lapte integral, la temperatura camereiCeapa Spaniola, tocata maruntCeapa Spaniola, tocata marunt1Ceapă spaniolă, decojită și tăiatăCeapă spaniolă, decojită și tăiată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1kilogramecentru tăiat raft de carne de porc, Franched și grăsime eliminatecentru tăiat raft de carne de porc, Franched și grăsime eliminate6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt rece nesăratunt rece nesărat1Ceapa galbena medie, tocatapăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilwhisky (recomandat: Jack Daniels)whisky (recomandat: Jack Daniels)
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista