Grătar prăjit de carne de porc cu Chutney de mere și sos de piure acru
Cremalieră prăjită de carne de porc cu chutney de mere și sos de piure acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1186 calorii. Pentru $ 6.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, carne de porc Centrală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ carne de porc prăjită prăjită cu chutney de ananas, Muschiulet de porc murat cu Chutney de mere condimentat, și Cotlete de porc murate cu sos picant de grătar Chutney.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa, concentratul de suc de mere, sarea, zahărul, ceapa, boabele de piper, semințele de muștar, cimbru și frunzele de dafin la foc mic într-o oală mare și gătiți până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Pentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lasă să se răcească complet. Scufundați friptura în saramură așezând o farfurie deasupra, apoi acoperiți cu plastic și refrigerați cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper și gătește pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și terminați de gătit la cuptor până când este gătită la o temperatură internă de 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, ușor tentat cu folie, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
În timp ce carnea de porc se prăjește, adăugați whisky-ul în tigaia în care a fost gătită carnea de porc, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn și gătiți până se reduce aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert și gătiți până se reduce la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Bateti untul, condimentati cu sare si piper si amestecati patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
11
Tăiați carnea de porc în cotlet, acoperiți fiecare cotlet cu o parte din Chutney de mere-ghimbir și stropiți puțin din sos în jurul cotletului de porc și peste chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Garnisiți cu crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
15
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 1 minut. Creșteți căldura la mare, apoi adăugați sucul de portocale, zahărul brun și mierea și aduceți la foc mic. Amestecați merele, ienibaharul și sarea și piperul, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
16
Scoateți capacul și gătiți până când merele sunt moi și lichidul s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
17
Se servește cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ