Grătar prăjit de carne de porc cu Chutney de mere și sos de piure acru

Grătar prăjit de carne de porc cu Chutney de mere și sos de piure acru
Cremalieră prăjită de carne de porc cu chutney de mere și sos de piure acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1186 calorii. Pentru $ 6.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, carne de porc Centrală și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ carne de porc prăjită prăjită cu chutney de ananas, Muschiulet de porc murat cu Chutney de mere condimentat, și Cotlete de porc murate cu sos picant de grătar Chutney.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, concentratul de suc de mere, sarea, zahărul, ceapa, boabele de piper, semințele de muștar, cimbru și frunzele de dafin la foc mic într-o oală mare și gătiți până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lasă să se răcească complet. Scufundați friptura în saramură așezând o farfurie deasupra, apoi acoperiți cu plastic și refrigerați cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper și gătește pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și terminați de gătit la cuptor până când este gătită la o temperatură internă de 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, ușor tentat cu folie, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
În timp ce carnea de porc se prăjește, adăugați whisky-ul în tigaia în care a fost gătită carnea de porc, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn și gătiți până se reduce aproape complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert și gătiți până se reduce la consistența sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Bateti untul, condimentati cu sare si piper si amestecati patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Tăiați carnea de porc în cotlet, acoperiți fiecare cotlet cu o parte din Chutney de mere-ghimbir și stropiți puțin din sos în jurul cotletului de porc și peste chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Garnisiți cu crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 1 minut. Creșteți căldura la mare, apoi adăugați sucul de portocale, zahărul brun și mierea și aduceți la foc mic. Amestecați merele, ienibaharul și sarea și piperul, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
16
Scoateți capacul și gătiți până când merele sunt moi și lichidul s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
17
Se servește cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

1containerconcentrat de suc de mere, decongelatconcentrat de suc de mere, decongelat2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș10boabe de piper negruboabe de piper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui de casăstoc de pui de casă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocat mărunt, plus crenguțe de pătrunjel pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat mărunt, plus crenguțe de pătrunjel pentru garnitură23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin8crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5mariMere Granny Smith, decojite, cored și felii subțiriMere Granny Smith, decojite, cored și felii subțiri1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun deschiszahăr brun deschis10pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec01 litru de lapte integral, la temperatura camereiCeapa Spaniola, tocata maruntCeapa Spaniola, tocata marunt1Ceapă spaniolă, decojită și tăiatăCeapă spaniolă, decojită și tăiată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1kilogramecentru tăiat raft de carne de porc, Franched și grăsime eliminatecentru tăiat raft de carne de porc, Franched și grăsime eliminate6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt rece nesăratunt rece nesărat1Ceapa galbena medie, tocatavârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #44731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilwhisky (recomandat: Jack Daniels)whisky (recomandat: Jack Daniels)
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista