Grătar: Pinchos Morunos este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,74 USD pe porție. 104 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lămâie, tip de foc: direct și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tapas-frigarui picant de porc (pinchos Morunos), Pinchos Morunos (frigarui de porc spaniol) cu Mojo Picon # SundaySupper, și Pinchitos Morunos.
Instrucțiuni
1
Pentru a face saramura, bateți sarea și zahărul în apă rece până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Așezați filetul în saramură și puneți-l la frigider timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
În timp ce carnea de porc este sărată, amestecați ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, boia de ardei, chimen, coriandru, oregano, turmeric, sare, cimbru și piper negru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New York
Turmeric
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Scoateți filetul din saramură. Se usucă cu un prosop de hârtie și se taie în cuburi de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Puneți carnea de porc într-o pungă mare resigilabilă și turnați amestecul de condimente. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi bine carnea de porc în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se pune la frigider și se marinează timp de 1 până la 2 ore.
7
Scoateți carnea de porc din frigider și filetați pe frigarui de lemn. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Frigarui la grătar la foc mare până se rumenesc pe toate părțile și se fierb, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se scoate într-un platou, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește cu pene de lămâie.