Grătar: Pinchos Morunos
Grătar: Pinchos Morunos este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,74 USD pe porție. 104 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lămâie, tip de foc: direct și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tapas-frigarui picant de porc (pinchos Morunos), Pinchos Morunos (frigarui de porc spaniol) cu Mojo Picon # SundaySupper, și Pinchitos Morunos.
Instrucțiuni
Pentru a face saramura, bateți sarea și zahărul în apă rece până se dizolvă complet.
Așezați filetul în saramură și puneți-l la frigider timp de 1 1/2 ore.
În timp ce carnea de porc este sărată, amestecați ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, boia de ardei, chimen, coriandru, oregano, turmeric, sare, cimbru și piper negru într-un castron mic.
Scoateți filetul din saramură. Se usucă cu un prosop de hârtie și se taie în cuburi de 1 1/2 inch.
Puneți carnea de porc într-o pungă mare resigilabilă și turnați amestecul de condimente. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi bine carnea de porc în marinată.
Se pune la frigider și se marinează timp de 1 până la 2 ore.
Scoateți carnea de porc din frigider și filetați pe frigarui de lemn. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Frigarui la grătar la foc mare până se rumenesc pe toate părțile și se fierb, aproximativ 10 minute în total.
Se scoate într-un platou, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește cu pene de lămâie.