Grătar: piersici cu sos proaspăt de zmeură
Grill: piersici cu sos de zmeură proaspătă este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți unt, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piersici la grătar cu sos proaspăt de zmeură, Piersici proaspete cu sos Amaretto, și Piersici la gratar cu sos de zmeura si crema de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Purificați zmeura și apa într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se strecoară raspberry pur aproxume prin strecurătoare cu ochiuri fine, apăsând pe solide pentru a elibera cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele în strecurătoare. Se amestecă 3 linguri de zahăr și 1 lingură de suc proaspăt de lămâie până se omogenizează.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
În timp ce cărbunele se aprinde, topiți untul cu zahăr brun într-o tigaie mică la foc mediu.
Scoateți tigaia de pe foc.
Ungeți jumătățile de piersici peste tot cu amestec de unt topit.
Grătiți piersicile până se înmoaie, aproximativ opt minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți de pe grătar și acoperiți cu sosul și înghețata de vanilie sau frisca.