Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie, rozmarin și usturoi

Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie, rozmarin și usturoi
Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie , rozmarin și usturoi este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 573 calorii, 56G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pulpă de miel cu unt, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie, Friptură de miel cu lămâie, usturoi și rozmarin, și Picior de miel gătit lent cu usturoi, lămâie și rozmarin (în C pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea, piperul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Gât De PuiGât De Pui
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Se toarnă în toate, cu excepția ceașcă de marinata, rezervând pentru o utilizare ulterioară. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi bine mielul. Marinada la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Scoateți mielul din marinată și rotiți-l într-un cilindru strâns și legați-l bine cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Legați împreună capetele de rozmarin și crenguțe de cimbru pentru a crea peria de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Gât De PuiGât De Pui
6
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni. Rulați scuipatul rotisorului prin mijlocul Mielului și fixați capetele cu furculițe pentru rotisor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Așezați pe grătar, acoperiți și gătiți la temperatura medie. Ungeți mielul cu marinată rezervată folosind peria de plante vreodată 15 minute. Gatiti pana cand mielul Inregistreaza 125 de grade pentru mediu-rar sau mediu de 130 de grade pe un termometru de citire instant introdus in centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
8
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate43
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista