Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie, rozmarin și usturoi
Grătar: picior de miel dezosat la rotisor cu lămâie , rozmarin și usturoi este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 573 calorii, 56G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pulpă de miel cu unt, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Picior de miel dezosat prăjit lent cu usturoi, rozmarin și lămâie, Friptură de miel cu lămâie, usturoi și rozmarin, și Picior de miel gătit lent cu usturoi, lămâie și rozmarin (în C pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea, piperul și coaja de lămâie.
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă în toate, cu excepția ceașcă de marinata, rezervând pentru o utilizare ulterioară. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi bine mielul. Marinada la temperatura camerei timp de 1 oră.
Scoateți mielul din marinată și rotiți-l într-un cilindru strâns și legați-l bine cu sfoara măcelarului.
Legați împreună capetele de rozmarin și crenguțe de cimbru pentru a crea peria de plante.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni. Rulați scuipatul rotisorului prin mijlocul Mielului și fixați capetele cu furculițe pentru rotisor.
Așezați pe grătar, acoperiți și gătiți la temperatura medie. Ungeți mielul cu marinată rezervată folosind peria de plante vreodată 15 minute. Gatiti pana cand mielul Inregistreaza 125 de grade pentru mediu-rar sau mediu de 130 de grade pe un termometru de citire instant introdus in centrul fripturii.
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Feliați și serviți.