Grătar Mixt Mexican

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul mixt Mexican. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și דל פחמימות,ă servește 12 și costă $1.99 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ardei iute anaheim, ulei de salată, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Frigărui De Grătar Mixt, Grătar Mixt Italian, și Grătar mixt fără carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul, carnea de porc și carnea de vită; se usucă.
Tăiați friptura fustei transversal în lungimi de 6 până la 8 inci. Dacă puiul, carnea de porc sau carnea de vită sunt mai groase de 1/4 inch, așezați între foi de folie de plastic și, cu un ciocan plat, lăsați ușor și uniform până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Pe o farfurie cu margini, acoperiți puiul complet cu marinată orange-achiote și acoperiți coapsele; pe o altă farfurie cu margini, acoperiți carnea de porc complet cu sos de chili roșu și felii de strat. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi (dacă marinați puiul și carnea de porc cu o zi înainte, înfășurați carnea de vită etanșă și răcoriți). Cu puțin timp înainte de grătar, presărați ușor ambele părți de carne de vită cu sare și piper condimentate; așezat pe o farfurie.
Într-un castron larg, amestecați ceapa verde și ardeii iute cu ulei pentru a acoperi. Puneți ceapă, ardei iute și cârnați pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti, întorcându-vă ocazional, până când ceapa și ardeii iute se rumenesc bine și cârnații se rumenesc la exterior și se fierb, 2 până la 3 minute pentru ceapă, 5 până la 8 minute pentru ardei iute și cârnați. După cum ați făcut, transferați pe o placă mare sau platou.
Puneți puiul, carnea de porc și carnea de vită pe grătar; închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand puiul si carnea de porc nu mai sunt roz in centru si carnea de vita se face dupa bunul plac (taiata la test), 5 pana la 8 minute in total.
Transferați carnea la bord sau platou cu legume și cârnați.
Adăugați mai multă sare și piper condimentată după gust.