Grătar Mixt De Vinete
Gratar mixt vinete necesită în jurul valorii de 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 110 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă $1.46 pe portie. 132 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Grătar Mixt Mediteranean, Grătar Mixt Mexican, și Gratar Mixt Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecați uleiul de măsline, pătrunjelul, oregano, busuiocul, oțetul, sarea kosher, piperul și usturoiul.
Așezați ceapa, sparanghelul, ciupercile, vinetele, ardeiul gras roșu și ardeiul gras galben în pungă. Sigilați și marinați 2 ore în frigider, întorcându-vă ocazional
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Ungeți ușor grătarul grătarului. Grătați legumele 6 minute pe fiecare parte, până când sunt fragede.