Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin

Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin
Nevoie de un fel principal fără lactate? Grătar mixt de pește: Kabobs de pește-spadă cu usturoi și lămâie, fripturi de ton cu portocale și rozmarin ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $17.81 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1612 calorii, 116g de proteine, și 87G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru valentin zi. Dacă aveți ceapă, o mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, friptură de pește-spadă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Încercați Gratar Mixt Kabobs, Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt amestecat cu boabe de piper, și Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt amestecat cu boabe de piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Cubul de pește-spadă în bucăți generoase de dimensiuni de mușcătură. Zest 2 lămâi și pile zest pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Adăugați 4 căței de usturoi la coajă și tocați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați aproximativ o linguriță de sare grosieră la usturoi și lămâie și combinați cu o parte plată a cuțitului. Se toacă pătrunjelul și se amestecă în usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați o cantitate generoasă de piper negru grosier în grămadă și amestecați împreună cu vârfurile degetelor. Înveliți peștele-spadă în câteva linguri suficient de evoo pentru a-l acoperi uniform, doar globul ocular. Îndepărtați amestecul de coajă de lămâie și usturoi peste tot peștele. Evoo o va face să rămână. Puneți cuburile pe frigarui de metal, ar trebui să umpleți 2 frigarui (12 inci). Puneți peștele deoparte timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pește-spadăPește-spadă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Tăiați 1 din lămâile zestate în pene și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Tăiați friptura de ton în 6 porții mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
8
Combinați coaja de 2 portocale cu restul de 4 căței de usturoi și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
9
Adăugați rozmarin tocat la usturoi și coaja de portocală și combinați cu plat de cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Adăugați aproximativ 1/2 linguriță sare grosieră și aproximativ 1 linguriță piper negru grosier în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Sare GrosierăSare Grosieră
11
Puneți câteva linguri de oțet balsamic și 1/4 cană evoo într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
12
Adăugați amestecul portocaliu-rozmarin și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
13
Adăugați peștele și înveliți uniform în pansament și lăsați să stea 10 până la 15 minute. Cojiți portocalele și feliați-le în discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Aruncați împreună o salată, cum ar fi Panzanella cu lucrările, mai jos, apoi reveniți la pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
15
Când sunteți gata să mâncați, frigarui de pește-spadă la grătar 3 minute pe fiecare parte, 6 minute în total. Glisați din frigarui și stoarceți sucul de lămâie peste pește. Gătiti fripturi de ton 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru pește Roz, mediu-rar, 4 minute pe fiecare parte pentru pește complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De TonFriptură De Ton
Pește-spadăPește-spadă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
16
Serviți tonul cu portocale feliate alături și împrăștiați scallions peste ambele. Fiecare persoană ar trebui să ajungă cu 4 sau 5 cuburi de pește-spadă și 1 friptură mică de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pește-spadăPește-spadă
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
17
Serviți cu salată.
18
Combinați toate ingredientele salatei într-un bol mare și îmbrăcați salata cu suc de lămâie, oțet de vin roșu, evoo și un strop de suc de ardei iute, apoi condimentați cu sare și piper, după gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet balsamic îmbătrânit, globul ocularoțet balsamic îmbătrânit, globul ocular9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de tonfriptură de ton1-2 linguri ulei de masline extravirginfileuri plate din tablă de hamsii, scurse și tocatefileuri plate din tablă de hamsii, scurse și tocate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de busuioc, ruptefrunze de busuioc, rupte1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpepperoncini sau ardei iute de cireșe, tocațipepperoncini sau ardei iute de cireșe, tocați4creveți și cu veneStropire de lichid din pepperoncini îmbuteliat sau ardei iute de cireșeStropire de lichid din pepperoncini îmbuteliat sau ardei iute de cireșe4creveți și cu veneSare grosierăSare grosieră4creveți și cu veneSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru1Ceapa galbena medie, tocatapâine crustă de o zi cubatăpâine crustă de o zi cubată1mânăUn pătrunjel generos cu frunze plate, aproximativ 1/4 cană de frunzeUn pătrunjel generos cu frunze plate, aproximativ 1/4 cană de frunze8cuișoare mariusturoi, crăpat departe de pieleusturoi, crăpat departe de piele1Ardei Cubanelle sau ardei gras verde, însămânțat și tocatArdei Cubanelle sau ardei gras verde, însămânțat și tocat1lămâie, sucatălămâie, sucată2lămâilămâi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extra-virgin, globul ocularulei de măsline extra-virgin, globul ocular1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirgin, divizatulei de măsline extravirgin, divizat2portocaleportocale4creveți și cu venePiper negru grosierPiper negru grosier4Roșii Rome sau prune, cubateRoșii Rome sau prune, cubate1miciceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2ardei roșii prăjiți, scursi, tocațiardei roșii prăjiți, scursi, tocați6crenguțerozmarin, dezbrăcat și tocat finrozmarin, dezbrăcat și tocat fin4ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de pește-spadă, tăiată din pielefriptură de pește-spadă, tăiată din piele2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline fără sâmburi, kalamata sau verde Sicilian sau o combinațiemăsline fără sâmburi, kalamata sau verde Sicilian sau o combinație

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista