Grătar mixt cu salată de lămâie siciliană și Salsa de mentă de migdale

Grătar mixt cu salată de lămâie siciliană și Salsa de mentă de migdale
Grătar mixt cu salată de lămâie siciliană și Salsa de mentă de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1192 calorii, 51G de proteine, și 103G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $9.55 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar mixt de fructe de mare cu sos de ardei-lămâie, Grătar mixt grecesc și salată de nuci de pin-Orzo, și Salată siciliană de fenicul și portocale cu ceapă roșie și mentă.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic ascuțit, îndepărtați coaja și miezul alb amar de pe lămâi; tăiați subțire lămâile în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se transferă într-un castron, se aruncă cu uleiul de măsline, sarea de mare și piperul și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Puneți ciupercile într-un vas mare de mică adâncime, cu branhia în sus. Într-un castron mic, combinați ceapa, hamsiile, oțetul și Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă marinada peste ciuperci și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Grătiți ciupercile la foc mediu-mare sau fierbeți-le timp de aproximativ 15 minute, rotind, până când sunt fragede și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați ciupercile într-un platou mare, acoperiți ușor cu folie și păstrați-le la cald. Înțepați cârnații peste tot cu o furculiță și grătiți sau fierbeți timp de 10 până la 15 minute, rotind, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Adăugați cârnații în platou. Condimentați Cotletele de miel cu sare și piper și grătiți sau fierbeți timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar; aranjați cotletele pe platou. Movilă rucola pe platou, îngrămădește salata de lămâie alături și servește cu Salsa de mentă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Salote Mari8 Salote Mari
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista