Grătar Mixt Cu Cârnați

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și primal rețete în cutia de rețete, grătarul mixt cu cârnați ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 700 de calorii, 23g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cârnați pentru micul dejun, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Grătar mixt de creveți, cârnați și ciuperci, Grătar amestecat cu cârnați cu vinetă balsamică, și Grătar mixt de miel și cârnați cu nectarine glazurate cu melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Puneți cârnații peste tot cu un cuțit. Infilați fiecare tip de cârnați pe o pereche de frigarui (pentru a facilita întoarcerea). Infilați ardeii și radicchio și pe frigarui împerecheați separați.
Ungeți cârnații și legumele cu ulei de măsline. Condimentează legumele cu sare și piper.
Grătiți cârnații la foc moderat, rotind, până la fiert, 10 minute pentru cârnații de mic dejun, 12 minute pentru weisswursts și 25 de minute pentru cârnații italieni. Grătiți ardeii, rotind, până se carbonizează ușor, 10 minute. Grătiți radicchio până când este crocant, 2 minute pe fiecare parte.