Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir

Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați la grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir. Pentru $34.83 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1653 calorii, 175g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de ananas, ananas, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi, Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu, și Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista