Gratar Jerk-kebab de porc marinat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, cimbru, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Grătar La Grătar-Kebab De Porc Marinat, Jamaican Nemernic Kebab La Grătar, și Carne de porc marinată și kebab de ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați jalapeo și următoarele 8 ingrediente (prin carne de porc) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigiliu; marinati in frigider 1 1/2 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada. Filetați carnea de porc, roșiile, ananasul, ardeiul gras și ceapa alternativ pe fiecare dintre frigarui de lemn de 8 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ananas
Marinada
Tomate
Ceapă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
4
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 10 minute, rotind o dată.