Grătar: Fasole De Grătar
Reteta Grill: fasole gratar este gata în aproximativ 24 de ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 678 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare kosher, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 81 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Grătar: Pui La Grătar, Sos De Grătar La Grătar, și Grătar: Sos De Grătar Robust.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea într-un recipient de plastic peste noapte în suficientă apă rece pentru a le scufunda complet.
Încălziți fumătorul între 225-250 de grade sau încălziți la 250 de grade.
Puneți un cuptor olandez din fontă la foc mediu și amestecați slănina, ceapa și jalapenos până când s-a redat suficientă grăsime din slănină pentru a înmuia ceapa, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii, zahărul brun închis și melasa.
Scurgeți fasolea și rezervați lichidul de înmuiere.
Adăugați fasolea scursă în cuptorul olandez.
Așezați lichidul de înmuiere într-o cană de măsurare și adăugați suficient bulion de legume pentru a egala 4 căni de lichid.
Adăugați lichidul în cuptorul olandez și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați cayenne, piper negru și sare. Dați-le un amestec și acoperiți cu capacul.
Așezați cuptorul olandez în fumător sau cuptor timp de 6 până la 8 ore sau până când fasolea este fragedă.