Grătar: dovlecei cu parmezan și ulei de Chili cu usturoi

Reteta Grill: dovlecei cu parmezan si usturoi ulei de Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 3,09 USD pe porție. Acest fel principal are 588 calorii, 18g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 957 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Grătar: cartofi Hasselback cu usturoi și parmezan, Friptură de usturoi Chili cu salată de Paste Caesar Veggie Cheesy (grătar de vară), și Usturoi Parmezan Taitei De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ungeți dovleceii peste tot cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper.
Așezați pe grătar, tăiați partea în jos și gătiți până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Întoarceți dovleceii și acoperiți fiecare cu parmezan. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când dovleceii se înmoaie și brânza se topește, încă 5 până la 7 minute.
Scoateți dovleceii pe platou.
Lăsați să se răcească timp de 3 până la 5 minute, apoi stropiți cu ulei de chili de usturoi și serviți.