Grătar De Vită Mărunțit

Grătar De Vită Mărunțit
Reteta gratar Carne de vită mărunțită este gata în aproximativ 8 ore și 10 minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă este plăcută de 209 de gurmanzi și bucătari. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, rulouri kaiser, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită La Grătar Mărunțită, Grătar De Vită Mărunțit, și Sandvișuri De Vită Cu Grătar Mărunțit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se presară friptura cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă, prăjiți maro în ulei pe toate părțile la foc mediu-mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați friptura la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați ketchup-ul, apa, ceapa, zahărul brun, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, oțetul, muștarul, semințele de țelină și pudra de chili; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Scoateți carnea; tăiați cu două furculițe și reveniți la aragazul lent. Puneți 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Bella Grace Vineyards Old Vine Zinfandel cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Bella Grace Podgorii Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Bella Grace Podgorii Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Old Vine Zinfandel din 2012, un vin roșu purpuriu, se deschide cu cireș închis, tutun și taninuri ușoare. Aromele la mijlocul palatului de condimente de vacanță și nucșoară se dezvoltă împreună cu zmeura coaptă. Finisajul este plăcut și ușor afumat, cu note ușoare de piper negru. Împerecheați cu carne roșie, tocănițe consistente și bomboane de ciocolată sau cu o persoană dragă în fața focului.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista