Grătar De Vită

Carne de vită gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 422 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de rulouri sandwich, sos de grătar, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Grătar De Vită, Carne De Vită La Grătar, și Bețișoare De Vită La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în sferturi; se pune într-un 5-qt uns. aragaz lent. Într-un castron mare, combinați sosul de grătar, conservele, ardeiul verde, ceapa, muștarul și zahărul brun; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați friptura și felia subțire; întoarceți carnea la aragazul lent și amestecați ușor. Acoperiți și gătiți cu 20-30 de minute mai mult. Grăsime degresată din sos.
Serviți carnea de vită și sosul pe rulouri.