Grătar de miel cu crustă de usturoi
Friptura de miel cu crustă de usturoi este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, frunze de rozmarin, miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Grătar de miel cu crustă de usturoi, Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, și Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați usturoiul, rozmarinul și uleiul de măsline și procesați până când usturoiul este tocat mărunt. Condimentați rafturile de miel cu sare și piper și frecați uleiul de usturoi-rozmarin peste tot. Așezați rafturile cu partea grasă în sus pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să stea timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 45
Prăjiți mielul în treimea superioară a cuptorului timp de 15 minute. Întoarceți rafturile și prăjiți timp de 10 minute mai mult pentru carnea medie-rară.
Transferați rafturile pe o placă de sculptură, stați-le în poziție verticală și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Sculptați rafturile între oasele coastei și transferați-le pe plăci.