Grătar de miel cu crustă de coriandru cu ius de șalotă
Grătar de miel cu crustă de coriandru cu șalotă Jus este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 989 calorii, 83g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $17.66 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șalotă, ulei vegetal, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Raft de miel cu sos de muștar-șalotă, Raft de miel cu sos de muștar-șalotă, și Grassfed Rack de miel cu Vinaigrette de menta-șalotă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, topiți 1 lingură de unt în uleiul de măsline.
Adăugați șalotele tocate și gătiți la foc mare, amestecând de câteva ori, până se rumenesc bogat, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de vită, vinul roșu și frunzele de cimbru și fierbeți la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Se strecoară șalota jus într-o cratiță mică.
Bateți restul de 4 linguri de unt, câte 1 lingură pe rând. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Condimentează mielul cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei vegetal până la sclipire.
Adăugați grăsimea de miel în jos și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până se rumenesc peste tot, aproximativ 8 minute.
Transferați mielul pe o farfurie mare și lăsați să stea 10 minute. Folosind un mortar și pistil sau râșniță de condimente, zdrobiți grosier semințele de coriandru.
Întindeți coriandrul pe o farfurie. Frecați mielul peste tot cu coriandrul, apăsând pentru a adera.
Se toarnă orice grăsime din tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei vegetal și încălziți până la sclipire. Puneți mielul în tigaie, cu grăsimea în jos și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți aproximativ 22 de minute, întorcând mielul la jumătatea drumului, până când carnea este medie-rară și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 12
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Reîncălziți ușor jusul, amestecând, până când este fierbinte; nu lăsați să fiarbă.
Tăiați raftul între coaste și aranjați cotletele pe farfurii.
Serviți, trecând șalotul jus la masă.