Grătar de cartofi și somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul cu cartofi și somon. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi noi, brânză Cheddar matură, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 25 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Rețete similare includ Grătar de cartofi și somon (ușor și sănătos), Somon pe grătar, și Tex-Mex cartofi Grill Pachete & un pic de cartofi Giveaway.
Instrucțiuni
Pentru a găti legumele, fierbeți cartofii în apă sărată timp de aproximativ 10 minute până când sunt aproape fragede, dar nu se rup. Sfat în mazărea congelată și fierbeți încă 2 - 3 minute.
Se scurge bine, apoi se răstoarnă într-un bol de amestecare. Porniți grătarul la înălțime.
Scurgeți somonul și fulgi-l în bucăți, apoi aruncați ușor cu cartofii și mazărea. Condimentează după gust cu sare și piper și lingură într-un vas ignifug.
Puneți crme frache deasupra, întindeți-o aproximativ și împrăștiați-o cu brânza. Grătiți câteva minute până când sunt spumoase și aurii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.