Grătar de carne de porc cu varză

Grătar de carne de porc cu varză este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1037 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,39 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, morcovi, carne de porc tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cidrul uscat, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Cu Mere Amish ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 86%. Încercați Grătar Jerk Rack de carne de porc, Grătar de porc la grătar cu sos de grătar cu oțet de Sherry, și Sandvișuri de porc la grătar cu Chutney de prune la grătar și salată de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți o zi înainte: condimentați carnea de porc cu sare, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Faceți și legumele murate cu o zi înainte: aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați morcovii și rădăcina de țelină și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Scurgeți și rulați sub apă rece. Aduceți oțetul, usturoiul, jalapeno, frunza de dafin, mărarul, zahărul, 1 lingură de sare și 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Se ia de pe foc și se adaugă morcovii și rădăcina de țelină.
Lăsați să se răcească, apoi transferați legumele și lichidul într-un recipient și dați-l la frigider peste noapte.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță sare; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 5 minute.
Adăugați varza și cidrul și gătiți, amestecând, până când varza este crocantă, 10 până la 15 minute.
Scurgeți morcovii murați și rădăcina de țelină; aruncați usturoiul, jalapeno, frunza de dafin și mărarul.
Adăugați legumele murate la varză și gătiți 2 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă muștarul și se condimentează cu sare.
Scoateți carnea de porc din frigider și lăsați să stea 30 de minute. Preîncălziți un grătar la înălțime și lăsați grătarul să se încălzească (pe un grătar cu cărbune, întindeți cărbunii pe jumătate din grătar; pe un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele pe o parte).
Ungeți carnea de porc cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți direct pe foc, întorcându-vă să căutați pe toate părțile, aproximativ 15 minute. Deplasați-vă în partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, 45 de minute până la 1 oră.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 până la 10 minute, apoi feliați în cotlet și serviți cu varza.