Grătar de carne de porc cu varză este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1037 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,39 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, morcovi, carne de porc tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cidrul uscat, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Cu Mere Amish ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 86%. Încercați Grătar Jerk Rack de carne de porc, Grătar de porc la grătar cu sos de grătar cu oțet de Sherry, și Sandvișuri de porc la grătar cu Chutney de prune la grătar și salată de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți o zi înainte: condimentați carnea de porc cu sare, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Faceți și legumele murate cu o zi înainte: aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați morcovii și rădăcina de țelină și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți și rulați sub apă rece. Aduceți oțetul, usturoiul, jalapeno, frunza de dafin, mărarul, zahărul, 1 lingură de sare și 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat Culese
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc și se adaugă morcovii și rădăcina de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Grăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să se răcească, apoi transferați legumele și lichidul într-un recipient și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță sare; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați varza și cidrul și gătiți, amestecând, până când varza este crocantă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
4
Scurgeți morcovii murați și rădăcina de țelină; aruncați usturoiul, jalapeno, frunza de dafin și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Grăsime De Porc înapoi
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat Culese
5
Adăugați legumele murate la varză și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)
6
Se ia de pe foc, se amestecă muștarul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sare, Pentru Marginile Paharului
7
Lasă să se răcească.
8
Scoateți carnea de porc din frigider și lăsați să stea 30 de minute. Preîncălziți un grătar la înălțime și lăsați grătarul să se încălzească (pe un grătar cu cărbune, întindeți cărbunii pe jumătate din grătar; pe un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele pe o parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Ungeți carnea de porc cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți direct pe foc, întorcându-vă să căutați pe toate părțile, aproximativ 15 minute. Deplasați-vă în partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
10
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 până la 10 minute, apoi feliați în cotlet și serviți cu varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ