Grătar cu șuncă și brânză
Peachy șuncă și brânză grătare ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă 78 cenți pe porție. O porție conține 268 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți șuncă cu conținut scăzut de sare, brânză monterey jack, fructe de piersici fără adaos de zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți piersica întinsă pe 2 felii de pâine; acoperiți fiecare uniform cu șuncă și brânză. Se acoperă cu 2 felii de pâine rămase. Înveliți sandvișurile cu spray de gătit.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați sandvișuri și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.