Grătar Cu Trei Fasole

Grătar Cu Trei Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați grătarul cu trei fasole. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 106 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, fasole la cuptor, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Fasole La Grătar, Salată De Fasole La Grătar, și Salată De Fasole La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Gatiti slanina in tigaie la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a 2 linguri. picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa la picăturile rezervate; gatiti si amestecati la foc mediu 3 pana la 5 min. sau până când este crocant. Lingură în 1-1 / 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați la ceapă în caserolă împreună cu ingredientele rămase; se amestecă bine. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Coaceți 1 oră sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cline Ancient Vines Zinfandel ( Magnum). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Cline Vechi Viță De Vie Zinfandel (Magnum)
Cline Vechi Viță De Vie Zinfandel (Magnum)
# 40 Wine Spectator Top 100 din 2018the 2016 Ancient Vines Zinfandel prezintă căpșuni picante, strălucitoare, cu personaje de cafea și ciocolată. Fructele coapte și taninurile moi fac din aceasta o epocă bogată în acoperirea gurii. Îmbătrânirea pe stejar nou și folosit a conferit acestui vin o calitate subtilă de vanilie care completează frumos notele explozive de fructe. Bucurați-vă acum sau pivniță timp de 5 până la 7 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista