Grătar: Coaste Scurte Cu Cinci Condimente

Grătar: Coaste Scurte Cu Cinci Condimente
Grătar: coaste scurte cu cinci condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1230 calorii. Un amestec de oțet de orez nesezonat, piper măcinat, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cireșul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Cireșe Proaspete ca desert. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte Lipicioase Cu Cinci Condimente, 7-condimente usturoi BBQ coaste scurte, și Spice frecat la grătar bizon american coaste scurte cu sos de BBQ Orange miere Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru frecare într-un castron mic. Înveliți Liberal coastele cu frecarea pe toate părțile. Acoperiți coastele în folie de plastic și dați-le la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
În timp ce coastele fumează, combinați toate ingredientele pentru sos într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
4
Când coastele sunt gata, periați-le peste tot cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
5
Așezați-le pe un grătar fierbinte timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau păstrați-le la fumător încă 15 minute, pentru a carameliza sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista