Grătar: Coaste Cu Aromă Vietnameză Afumate Cu Cireșe

Rețeta grătar: coaste cu aromă Vietnameză afumată cu cireșe ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 24 ore. Această rețetă face 4 porții cu 1874 calorii, 103G de proteine, și 152g de grăsime fiecare. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de soia, coajă de tei, pastă de tamarind și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Afumat Gratar Copil Înapoi Coaste, Coaste De Porc Cu Cireșe-Grătar, și Coaste afumate pentru copii cu sos de grătar Espresso.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați împreună sos de pește, suc de portocale, 1/4 cană coriandru, zahăr brun, sos de soia, oțet, pastă de tamarind, coajă de tei, suc de lămâie, usturoi și ghimbir pentru a face marinada.
Așezați coastele într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare și turnați marinada. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi coastele complet cu marinată. Marinați la frigider peste noapte până la 24 de ore.
Scoateți coastele din frigider în timp ce pregătiți fumătorul sau grătarul. Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați coastele în afumător sau grătați carnea cu fața în sus, rezervând marinada.
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare și se fierbe ușor timp de 1-2 minute, apoi se ia de pe foc.
Coaste de fum până când au o ușoară îndoire atunci când sunt ridicate de la un capăt, aproximativ 5-6 ore pentru coaste de rezervă, ungând cu marinată la fiecare oră după 2 ore de fumat.
Îndepărtați coastele de la fumător, periați partea de carne cu marinada rămasă, apoi grătiți partea de carne în jos peste un grătar fierbinte sau puneți-o într-o carne de pui încălzită cu partea în sus până când sosul se caramelizează ușor.
Lăsați coastele să se răcească timp de 5 până la 10 minute, garnisiți cu coriandru proaspăt și serviți.