Grătar: Coaste Cu Aromă Vietnameză Afumate Cu Cireșe

Grătar: Coaste Cu Aromă Vietnameză Afumate Cu Cireșe
Rețeta grătar: coaste cu aromă Vietnameză afumată cu cireșe ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 24 ore. Această rețetă face 4 porții cu 1874 calorii, 103G de proteine, și 152g de grăsime fiecare. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de soia, coajă de tei, pastă de tamarind și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Afumat Gratar Copil Înapoi Coaste, Coaste De Porc Cu Cireșe-Grătar, și Coaste afumate pentru copii cu sos de grătar Espresso.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați împreună sos de pește, suc de portocale, 1/4 cană coriandru, zahăr brun, sos de soia, oțet, pastă de tamarind, coajă de tei, suc de lămâie, usturoi și ghimbir pentru a face marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați coastele într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare și turnați marinada. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi coastele complet cu marinată. Marinați la frigider peste noapte până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scoateți coastele din frigider în timp ce pregătiți fumătorul sau grătarul. Foc până fumător sau gratar la 225 F, adăugând bucăți de fumat bucăți de lemn atunci când la temperatura. Când lemnul este aprins și produce fum, așezați coastele în afumător sau grătați carnea cu fața în sus, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare și se fierbe ușor timp de 1-2 minute, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Coaste de fum până când au o ușoară îndoire atunci când sunt ridicate de la un capăt, aproximativ 5-6 ore pentru coaste de rezervă, ungând cu marinată la fiecare oră după 2 ore de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Îndepărtați coastele de la fumător, periați partea de carne cu marinada rămasă, apoi grătiți partea de carne în jos peste un grătar fierbinte sau puneți-o într-o carne de pui încălzită cu partea în sus până când sosul se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați coastele să se răcească timp de 5 până la 10 minute, garnisiți cu coriandru proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate33
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista