Grătar chinezesc dulce și acru carne de porc Kabobs

Gratar din China dulce și acru carne de porc Kabobs ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 320 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos de soia, ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Carne de porc dulce și acru, Frigărui de pui dulce și acru la grătar, și Kabobs de pește-spadă la grătar dulce și acru.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Așezați 1 cană bucăți de ananas într-un blender cu 1 lingură de apă; piure.
Combinați 3 linguri de piure de ananas cu sos de soia și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare. (Salvați piureul rămas pentru sos.)
Adăugați carne de porc și marinați 1 oră. (Nu marinați mai mult.)
Scoateți carnea din marinată, aruncând marinada. Filetați carnea de porc pe frigarui, alternând cu ardei, ceapă și ananas rămas.
Grătați kabobs pe grătar uns la foc mediu (325 până la 35
Perie kabobs cu sos dulce și acru, și grătar 5 minute sau până la făcut.
Serviți sosul rămas pe lateral.