Grătar-Chiftele Cheddar
O porție conține 114 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar original, roșii conservate, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Chiftele De Grătar, Chiftele De Grătar, și Chiftele Cu Sos De Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați roșiile, sosul de grătar de 3/4 cană și pudra de ceapă în aragazul lent; acoperiți cu capac. Gatiti-va la mare pana cand sunteti gata sa adaugati chiftele.
Între timp, acoperiți 2 foi de copt cu margini cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Se amestecă carnea, ouăle, firimiturile de biscuiți, brânza și sosul de grătar rămas. Se modelează în 72 de chiftele mici, folosind aproximativ 1 lingură. amestec de carne pentru fiecare.
Așezați pe foi de copt pregătite.
Coaceți 15 min. sau până când se termină.
Adăugați chiftele în aragazul lent; se amestecă pentru a acoperi uniform cu sos. Reduceți căldura la minim pentru a menține chiftelele calde până când sunt gata de servit chiar de la slow cooker.