Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți carnea de vită la grătar. O porție conține 651 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, ceapă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Caserola De Vită Barbeque, Friptură de vită la grătar, și Carne De Vită Coreeană (Bulgogi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa impreuna intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand carnea de vita se rumeneste complet; amestecați sosul de grătar și brânza Cheddar în carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Brânză Cheddar
Carne De Vită Măcinată
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă amestecul într-un vas de 9x13 inci.
4
Bateți amestecul de copt, ouăle și laptele împreună într-un castron; se toarnă peste amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Carne De Vită
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste și se gătește pe tot parcursul, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat