Grătar: Capete Arse

Grătar: Capete Arse
Grătar: capetele arse sunt un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 589 calorii, 71G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tipul de foc: indirect, picături din piept, punct proaspăt de piept și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Capete Arse, Fasole La Cuptor Cu Capete Arse, și Fasole Pinto cu capete arse.

Instrucțiuni

1
Tăiați punctul de piept afumat în cuburi de 1/2 inch și puneți-l într-o tavă mare de unică folosință.
2
Adăugați 1 cană de grătar și picături de piept, dacă sunt rezervate, și aruncați pentru a acoperi bine bucățile de piept.
3
Așezați tava înapoi în fumător și fumați la 225 de grade până când bucățile de piept se întunecă și devin clare în jurul marginilor, 2 până la 4 ore.
4
Scoateți din fumător, lăsați să se răcească timp de 10 minute, apoi serviți, cu sos suplimentar pentru grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În20 hrs
Porții8
Scor De Sănătate40
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista