Grătar" aragaz " (coaste de vită sau porc)
"Aragaz" BBQ (Carne de vită sau de porc coaste) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1034 calorii, 89G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ketchup, coaste de porc de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Memphis-Style Hickory-carne de vită afumată și coaste de porc, Coaste de porc și malunggay cu supă bulalo (măduvă osoasă de vită) , și Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.