Grăbește-te Curry conopida este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 128 calorii. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de apă, conopidă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 168 de ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry roșu în grabă, Curry În Grabă, și Curry în grabă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie grea la foc mediu. Zdrobiți semințele de chimen cu semințele de coriandru și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pudra de curry, ghimbirul și usturoiul în tigaie. Gatiti aceste condimente, amestecand pana cand culorile uleiului si condimentele sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați floretele de conopidă în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un recipient de plastic cu capac, combinați apa, oțetul de vin de orez, oțetul de cidru, zahărul și sarea de murat. Se agită pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Odată ce conopida este ușor fragedă, adăugați-o într-un borcan de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
6
Se toarnă lichidul de murat peste conopidă, umplând până la vârful borcanului. Se răcește, se răcește și se păstrează murăturile timp de 1 săptămână pentru a permite aromelor să se dezvolte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.