Gruyincrucrore Brânză La Grătar Cu Salată De Mere

Gruy brânză la grătar cu salată de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 844 calorii. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de sare și piper kosher, gruyincrukre, pâine groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 102 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre, Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere, și Tarte cu brânză de mere și Gruyulincroyre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Se Încălzește 2 Linguri. unt într-o cratiță mică la foc mare. Când untul începe să spumeze, adăugați șalotă și cimbru; condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand continuu cu o lingura de lemn sau o spatula, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze, 45 de minute; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie mare cu fund greu la foc mediu. Lucrând în 2 loturi, adăugați 1 lingură. unt și se învârte în tigaie pentru a topi untul și a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați 2 felii de pâine în tigaie și gătiți până se rumenesc și crocante pe fund, 23 de minute.
Transferați pâinea, prăjită în jos, pe o foaie de copt cu margini. Repetați cu untul rămas și feliile de pâine. Împărțiți brânza uniform între feliile de pâine; top brânză cu șalotă rezervată.
Așezați foaia de copt în cuptor și coaceți până când brânza este topită, 78 de minute.
Combinați rucola, feliile de mere, sucul de lămâie și uleiul într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi și distribui uniform. Condimentează salata după gust cu sare și piper.Apăsați 2 bucăți de pâine împreună, laturile de brânză topită; înjumătățiți sandvișul pe diagonală și așezați-l pe o farfurie. Repetați cu feliile de pâine rămase. Împărțiți salata între farfurii.